اداره دانش آموختگان جامعه الزهرا(س) اعلام کرد:

برگزاری همایش پیغام عاشورا با حضور دانش آموختگان جامعه‌الزهرا(س) در هند

همایش قیام عاشورا هندوستان

همایش پیغام عاشورا با حضور نماینده ولی فقیه در هندوستان و جمعی از دانش آموختگان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، در آستانه ماه محرم الحرام، همایش پیغام عاشورا با حضور دانش آموختگان فعال هندی در دهلی نو برگزار شد.

در این همایش که با حضور حجت الاسلام و المسلمین مهدی مهدوی پور نماینده ولی فقیه در هندوستان  برگزار شد، بر لزوم استفاده از منابع و مقاتل دست اول در تبلیغ و همچنین افزایش دانش و اطلاعات مبلغان در این راستا تاکید شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدوی فر بیان داشت: در هندوستان 15 هزار مسجد است، اما 45 هزار حسینیه وجود دارد که اجتماعات بزرگی در عزاداری های امام حسین علیه‌السلام تشکیل می‌شود.

در ادامه این همایش، دانش آموختگان فعال جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در هندوستان به تبیین ایده‌ها و نظرات خود در گسترش و نشر معارف عاشورا و قیام امام حسین علیه‌السلام پرداختند.

یکی از دانش آموختگان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تصریح کرد: وظیفه ما به عنوان مبلغان دین این است که مردم را برای یاری رساندن به امام حسین علیه‌السلام بیدار کنیم و پیام حضرت را به نسل آینده برسانیم.