مدیر مرکز مشاوره:

فتنه‌انگیزی در ذات دشمنان خدا و دین است/ در تربیت نسل جدید کوتاهی کرده ایم

حجت الاسلام اصغر اخوی

حجت‌الاسلام‌والمسلمین اخوی ادامه داد: البته ما هم در تربیت نسل‌های جدید و آگاه‌سازی آنان مقصریم. باید بپذیریم که نتوانستیم در آموزش و تربیت آنان چه در مراکز آموزشی و چه در مراکز و موقعیت‌های تربیتی، اخلاقی و مذهبی آن‌چنان که بایسته و شایسته نسل جدید است گام برداریم و دل خودمان را با بعضی از برنامه‌ها و دستورالعمل‌های اداری و سازمانی خوش کردیم.

مدیر مرکز مشاوره:

فتنه‌انگیزی در ذات دشمنان خدا و دین است

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین اصغر اخوی، مدیر مرکز مشاوره جامعه الزهرا علیهاالسلام در گفتگو با واحد خبر با اشاره به وقایع روزهای گذشته در کشور گفت:  در طول تاریخ بشریت و از ابتدای خلقت، همیشه انسان‌ها درگیر مشکلات، اختلافات، فتنه‌ها و دشمنی‌ها بوده‌اند و خواهند بود.

وی افزود:  در این میان عده‌ای دور از اعتقاد به خدا و دین زندگی می‌کنند و حتی مانع زندگی متدینین می‌شوند و دوست دارند همه تابع آنان و مانند خودشان باشند، از این رو مدام فتنه‌گری می‌کنند تا افراد را از مسیر الهی منحرف نمایند، به دیگر سخن، فتنه‌انگیزی در ذات دشمنان خدا و دین است.

مدیر مرکز مشاوره با اشاره به اینکه فتنه گران چون اعتقادی به خدا و نیروی ایمان و استقامت دین‌داران ندارند با تحریک دیگران وارد وادی سقوط می‌شوند، اظهار داشت: البته نادانی و غفلت هم حدی دارد و برخی با اندک اطلاع، حادثه، اتفاق ساده و یا تحریک، تشویق و پیشنهاد مالی وارد صحنه فتنه‌ها شده و سریعاً دچار تزلزل و پشیمانی شده و برمی‌گردند، ولی تعدادی این مسیر گمراهی و نادانی را با کمک شیاطین ادامه می‌دهند و عبرت نمی‌گیرند.

وی خاطرنشان کرد: افراد باید از کارها و فتنه‌های بزرگ‌تر از این‌که در گذشته روی داده است درس عبرت بگیرند، ولی دریغ از یک لحظه تفکر، تعقل و اندیشه، گویی برخی برای بکار نگرفتن قوه عاقله خود تعمد دارند.

وی با بیان اینکه برای درونی سازی ارزش‌های اخلاقی و دینی و معرفی الگوهای واقعی تربیت یافته در این مکتب هنوز راه طولانی و زیادی در پیش داریم، تأکید کرد: حداقل کار این است که از خود و تربیت فرزندان و اطرافیان خودمان شروع کنیم و خوبی‌ها، نقاط مثبت، ظرفیت‌ها و استعدادهای آنان را هم ببینیم تا دچار یاس و ناامیدی نشویم.

مدیر مرکز مشاوره تصریح کرد: از سوی دیگر کار دشمنان اسلام همیشه دشمنی و ایجاد فتنه بوده و هست و در طول تاریخ شاهد این شرایط و اتفاقات بوده و در آینده هم خواهیم بود. اساس زندگی هم نبرد دائمی میان حق و باطل است و کسانی که به یاری حق بشتابند موفق هستند «ان تنصرالله ینصرکم و یثبت اقدامکم» و کسانی که با حق بجنگند هم از بین می‌روند «ان الباطل کان زهوقا».

وی با اشاره به اینکه ما باید وظایف دینی خود را بشناسیم و به آن عمل کنیم و ترسی از دشمن و دسیسه‌های آن‌ها نداشته باشیم خاطرنشان کرد: کسانی که لگد به درخت تنومند انقلاب اسلامی بزنند فقط پای خودشان آسیب می‌بیند و این شجره طیبه کوچک‌ترین تکانی نخواهد خورد و دود فتنه و آتش‌سوزی‌های آن‌ها به چشم خودشان می‌رود و موجب تقویت جبهه حق می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین اخوی در پایان گفت: نسل‌های قبل از ما هم برای حق مبارزه کردند و پیروز شدند و در تاریخ ماندگار شدند، ما نیز یقین داریم که فراهم کردن شرایط، فرصت‌ها و امکانات برای نسل‌های جدید موجب عزت، افتخار، موفقیت و خوشبختی آنان خواهد شد و دشمن نمی‌تواند مانع این هدایت و تربیت دینی باشد و به قول شاعر

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم

شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد