با پیام آیت‌الله العظمی سبحانی برگزار می‌شود؛

آئین مشترک آغاز سال تحصیلی جدید جامعه الزهرا(س) و حوزه‌های علمیه خواهران

photo_2022-09-26_13-17-50

آئین مشترک آغاز سال تحصیلی جدید جامعه الزهرا علیهاالسلام و حوزه‌های علمیه خواهران با پیام آیت‌الله العظمی سبحانی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، آئین مشترک آغاز سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه الزهرا(س) با پیام مرجع عظیم‌الشأن، حضرت آیت‌الله سبحانی و با حضور نمایندگان بیوت مراجع، علما، فضلا، اساتید، طلاب و فرهیختگان برگزار می‌شود.

سخنران ویژه این مراسم سرکار خانم زهرا راستی، عضو شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران است.

همچنین در این مراسم حجت‌الاسلام‌والمسلمین مجتبی فاضل مدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران و خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا(س) به سخنرانی می پردازند.

این مراسم ساعت 9:30 تا 11:30 روز شنبه نهم مهرماه 1401 در سالن آیت الله شرعی(ره) مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران واقع در بلوار امین، نبش کوچه 51 برگزار می‌شود.