به مناسبت سالروز شهادت شهیده سیاری

شهیده سیاری

گرامیداشت یاد و خاطره شهیده سیاری در سالروز شهادت این بانوی طلبه شهیده

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، طلبه شهیده فهیمه سیاری، متولد سال ۱۳۳۹ در تهران بود که در سال‌های ۵۶ و ۵۷ که کشور در تب‌وتاب انقلاب بود، جذب پایگاه مسجد حضرت ولی‌عصر عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف زنجان گردید و در آن‌جا توسط بزرگانی چون آیت‌الله مشکینی و آقای رضوانی رحمه‌الله‌علیهما از وجود حوزه علمیه خواهران در قم آگاه و برای تحصیل علوم دینی عازم قم شد.

او دو سال در مکتب توحید و در مدرسه علمیه شهید قدوسی(ره) به تحصیل پرداخت و پس از پیروزی انقلاب اسلامی جهت تبلیغ معارف دین و آگاهی بخشی به فرزندان ایران عازم کردستان شد.

شهیده سیاری به همراه سه بانوی دیگر که قصد سفر به شهر سقز را داشتند، ماشین حامل آنان موقع عبور از منطقه دیواندره، مورد حمله قرار گرفت و در تاریخ ۱۲ آذر مصادف با 24 محرم الحرام به درجه شهادت نائل آمد.

مجتمع فرهنگی ورزشی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام نیز به منظور گرامیداشت یاد و خاطره این شهیده والامقام به نام مجتمع فرهنگی ورزشی شهیده سیاری مزین شده است.