برگزاری کارگاه آموزشی «کوله پشتی تولیدات دیجیتال»

آقای شیری 2

کارگاه آموزشی «کوله پشتی تولیدات دیجیتال» با حضور استاد شیری ویژه بانوان طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، کارگاه آموزشی «کوله پشتی تولیدات دیجیتال» در دومین روز کارگاه سه روزه «نقش‌آفرینی بانوان مسلمان در رسانه‌های نوین» با حضور 40 نفر از بانوان طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

در این کارگاه، جناب آقای صادق شیری، رئیس اداره همکاری های فضای مجازی دفتر تبلیغات اسلامی و مبلغ تخصصی سواد فضای مجازی عنوان کرد: امروز ما در جنگ نرم و برای مقابله با دشمن، علاوه بر این که باید مهارت و دانش بیاموزیم، نیاز به ابزارهایی داریم.

رئیس اداره همکاری های فضای مجازی دفتر تبلیغات اسلامی تصریح کرد: تکنولوژی به سمتی می‌رود که همه نرم افزارها تحت وب باشند.

شیری در ادامه به بیان ویژگی‌ها و مزایای تلفن همراه در ساخت و تولید کلیپ و فیلم نسبت به دوربین فیلمبرداری پرداخت.

این مبلغ تخصصی سواد فضای مجازی در این کارگاه، توضیحاتی درباره اینترنت، شبکه، دیتاسنتر، ابزارهای تحت وب و آنلاین، نرم‌افزارهای تولید فیلم و ویدئو، کاهش حجم عکس و فیلم، خوشنویسی و غیره ارائه داد و شرکت‌کنندگان با نرم‌افزارهای مختلف جهت تولید محصول در فضای مجازی آشنا شدند.