عناوین روزهای هفته گرامیداشت مقام معلم در جامعه‌الزهرا(س)

روزشمار هفته گرامیداشت مقام معلم

روزشمار هفته گرامیداشت مقام معلم از سوی اداره کل امور اساتید جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت سالروز شهادت شهید آیت‌الله مرتضی مطهری(ره) که 12 اردیبهشت است،  اداره کل امور اساتید هر یک از روزهای هفته گرامیداشت مقام معلم را به موضوع خاصی اختصاص داده است.

بر اساس این گزارش، نخستین روز هفته گرامیداشت مقام معلم یعنی روز شنبه 9 اردیبهشت به عنوان «استاد و رسالت تحکیم نظام اسلامی و زمینه سازی ظهور» نامگذاری شده است.

روز یکشنبه 10 اردیبهشت به موضوع «استاد و رسالت تبلیغ و جهاد تبیین» و روز دوشنبه 11 اردیبهشت به عنوان «استاد و رسالت خانواده و جمعیت» اختصاص یافته است.

چهارمین روز هفته معلم یعنی روز سه‌شنبه 12 اردیبهشت که مصادف با سالروز شهادت علامه مطهری(ره) است، به عنوان «استاد و پیشرفت علمی» معرفی و روز چهارشنبه 13 اردیبهشت نیز به عنوان «مطالبات رهبر معظم انقلاب از اساتید حوزه‌های علمیه خواهران» نامگذاری شده است.

همچنین موضوع «استاد و اخلاق، معنویت و تربیت» به روز پنجشنبه 14 اردیبهشت اختصاص یافته است که در این روز مراسم گرامیداشت مقام معلم ویژه اساتید جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.