تجلیل از فعالان انجمن هلال احمر جامعه‌الزهرا(س) در همایش مبلغان بشردوستی

2980482_557

طلاب فعال انجمن هلال احمر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در همایش مبلغان بشردوستی مورد تجلیل قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی، همایش «مبلغان بشردوستی» با حضور مبلغان فعال ایرانی و بین الملل در مدرسه عالی امام خمینی(ره) برگزار شد.

در این همایش سه کارت داوطلبی جمعیت هلال احمر به آیت الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه، حجت الاسلام والمسلمین علی عباسی رئیس جامعه المصطفی العالمیه و سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تقدیم شد.

در این مراسم، طلاب فعال انجمن هلال احمر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از جمله خانم ها سمیه هدایت، مائده مرادپور، زهرا دریس مورد تجلیل قرار گرفتند.

همچنین سرکار خانم معصومه شریفی معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، سرکار خانم سیده ربابه داودالموسوی مدیر کل امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و سرکار خانم منصوره موحدی رئیس اداره تشکل ها و انجمن های جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تجلیل شدند.