پذیرش فوق العاده رشته علوم و معارف حدیث شیعه در سطح 3

پذیرش رشته معارف

جامعة الزهرا علیهاالسلام برای سال تحصیلی 1403_1402 در رشته علوم و معارف حدیث شیعه به صورت حضوری در مقطع سطح 3 از طریق آزمون اختصاصی و مصاحبه طلبه می‌پذیرد.

به گزارش روابط عمومی، اداره کل سنجش و پذیرش در اطلاعیه ای از پذیرش طلبه برای مقطع سطح 3 رشته علوم و معارف حدیث شیعه خبر داد.

بر اساس این اطلاعیه، تامین پژوهشگر و استاد مورد نیاز از میان فارغ التحصیلان واجد شرایط این رشته و بهره مندی از اساتید توانمند و برنامه درسی روزآمد از مزایای این رشته است.

علاقه مندان می توانند تا 31  تیرماه 1402 با مراجعه به سامانه پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام به نشانی https://paziresh.jz.ac.ir  برای شرکت در آزمون ورودی ثبت نام کنند.

آزمون این رشته 15 مرداد 1402 برگزار می شود و پذیرفته شدگان در روزهای 7 و 8 شهریور ماه 1402 برای انجام مصاحبه دعوت خواهند شد.