نشست تبیینی شاخصه های استاد تمدن ساز از نگاه امامین انقلاب برگزار می شود

0043e99a-e3a4-401d-90a3-37355c92fe68

بسیج اساتید و نخبگان جامعه الزهرا علیهاالسلام و حوزه های علمیه نشست تبیینی شاخصه های استاد تمدن ساز از نگاه امامین انقلاب را برگزار می کنند.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با سالروز شهادت مصطفی چمران و روز بسیج اساتید؛ نشست تبیینی شاخصه های استاد تمدن ساز از نگاه امامین انقلاب به همت بسیج اساتید و نخبگان جامعه الزهرا علیهاالسلام و حوزه های علمیه با سخنرانی آیت الله حسینی قزوینی مدیر مدرسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه شریف) و حجت الاسلام والمسلمین محمدی شاهرودی مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون کشور برگزار می شود.

این نشست روز چهارشنبه 31 خردادماه 1402 از ساعت: 10 تا 12 به صورت حضوری در سالن جلسات مدیریت جامعه الزهرا علیهاالسلام و به صورت مجازی از طریق نشانی https://heyatonline.ir/JamiatAlZahra برگزار می شود.

در این مراسم همچنین از کتاب بانوان طلبه شهید رونمایی می شود.