اعلام اسامی برگزیدگان دومین طرح مطالعاتی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا(س)

اسامی دومین طرح مطالعاتی تربیتی

برگزیدگان دومین طرح مطالعاتی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ویژه اساتید، طلاب و کارمندان معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی، برگزیدگان دومین طرح سیر مطالعاتی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به قید قرعه معرفی شدند.

در این طرح که ویژه اساتید، طلاب و کارمندان برگزار شد، کتاب «نماز در سیره علما» ویژه طلاب، کتاب «معادله الزام و اختیار در تربیت» ویژه اساتید و کتاب «از تفاوت تا تفاهم» ویژه کارمندان به عنوان دومین فراخوان مسابقه طرح مطالعاتی اداره کل امور تربیتی اعلام فراخوان شد.

در بخش اساتید، سرکار خانم فاطمه آشناد به عنوان استاد برگزیده انتخاب شد؛ در بخش کارمندان، سرکار خانم رفعت گنج خانی و در بخش طلاب، سرکار خانم فاطمه حسن زاده، فارغ التحصیل سطح ۳ به عنوان برگزیدگان این شماره معرفی شدند.

برگزیدگان برای دریافت جایزه به اداره کل امور تربیتی واقع در طبقه سوم ساختمان شهید مطهری(ره) مراجعه کنند.