اطلاعیه 5/ آخرین مهلت ثبت نام و ارسال مدارک کاروان زیارتی اربعین

همپای قافله

مشتاقان حضور در کاروان زیارتی همپای قافله 7 تا پایان هفته جاری فرصت دارند مدارک خود را به کمیته ثبت نام تحویل دهند.

به گزارش روابط عمومی، ستاد اربعین جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در پنجمین اطلاعیه خود، آخرین فرصت ثبت نام و ارایه مدارک برای حضور در کاروان زیارتی همپای قافله ۷ ویژه طلاب، دانش آموختگان، کارکنان و اساتید جامعه الزهرا علیهاالسلام را پایان این هفته اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است: با توجه به ظرفیت محدود کاروان و پایان پذیرفتن مهلت ثبت نام تا چهارشنبه 25 مردادماه، مشتاقان همراهی با کاروان زیارتی همپای قافله 7 مدارک خود را هرچه سریع تر به کمیته ثبت نام تحویل دهد.

گفتنی است، کاروان زیارتی همپای قافله از 2 تا 12 شهریور جهت حضور در راهپیمایی بزرگ اربعین و زیارت عتبات عالیات راهی عراق می شوند.

علاقه مندان جهت اطلاع از مدارک و شرایط سفر به اطلاعیه شماره 3 مراجعه کنند.