اجرای طرح جمع خوانی کتاب ویژه زائران اربعین

جمع خوانی

اداره کل فرهنگی با هدف آمادگی زائران و شیفتگان سفر زیارتی اربعین حسینی طرح جمع خوانی کتاب قدم عاشقی را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم حضرتی، کارشناس مسئول فرهنگی در گفتگو با واحد خبر از اجرای طرح جمع خوانی کتاب قدم عاشقی به قلم محمد رضا عابدینی خبر داد.

وی ادامه داد: این کتاب در قالب سه گفتار با عناوین اربعین و ظهور حق در طول تاریخ، اربعین امتداد عاشورا تا ظهور و شرح زیارت نامه اربعین مطالب و آموزه های بلندی از اربعین را در احتیار خواننده قرار می دهد.

حضرتی افزود: طرح جمع خوانی کتاب با راهبری استاد سرکار خانم گرامی ویژه زائرین اربعین جامعه الزهرا سلام الله علیها، خواهران طلبه و بانوان عضو کانال معاونت تبلیغ و امور فرهنگی از 29 تا 31 مردادماه به مدت 3 روز از ساعت 17 تا 19 به صورت مجازی برگزار می شود.

گفتنی است، طلاب علاقه مند به شرکت در این جمع خوانی می توانند با مراجعه به سامانه فرهنگی بخش دوره ها ثبت نام کنند. همچنین سایر علاقه مندان غیر طلبه می توانند با ارسال نام، نام خانوادگی، کدملی، شماره تماس اصلی و متصل به ایتا تا 29 مردادماه 1402 به ادمین فرهنگی کانال معاونت تبلیغ و امور فرهنگی در این طرح ثبت نام کنند.