برگزاری جلسه هماهنگی ستاد اربعین جامعه‌الزهرا(س) جهت حضور بانوان طلبه در پیاده روی اربعین حسینی

جلسه هماهنگی

جلسه هماهنگی جهت آغاز پیاده روی کاروان طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در کنگره عظیم اربعین حسینی با حضور مسئولان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، جلسه هماهنگی آغاز پیاده روی اربعین حسینی با حضور مسئولان ستاد اربعین جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در نجف اشرف برگزار شد.

در این جلسه، جناب آقای حدادی فام معاون منابع انسانی و پشتیبانی، جناب آقای قاضوی مدیر کل صیانت و مسئولان کاروان همپای قافله 7 جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها حضور داشتند.

کاروان همپای قافله 7 با حضور 313 طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به همراه اساتید و کارمندان این مؤسسه علمی حوزوی جهت شرکت در پیاده روی اربعین حسینی و انجام رسالت تبلیغی در عراق حضور یافته است.