تجلیل از آثار طلاب در رویداد آموزشی تربیتی جامعه‌الزهرا(س)

مراسم اختتامیه 4

آثار برگزیده طلاب در رویداد آموزشی تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها که با موضوع «شیوه‌های یادگیری کارآمد در علوم حوزوی» برگزار شد، مورد تجلیل قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی، مراسم اختتامیه نخستین روز رویداد آموزشی تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ویژه بانوان طلبه و با موضوع «شیوه‌های یادگیری کارآمد در علوم حوزوی» برگزار شد.

سرکار خانم برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، سرکار خانم یوسفی معاون آموزش و تربیت، سرکار خانم نجم مشاور مدیر، سرکار خانم نیک زاد مدیر کل مرکز آموزش‌های آزاد و مهارتی، سرکار خانم ازناوی مدیر رویدادهای فصلی،  سرکار خانم سبحانی مدیر رویداد و داوران رویداد، حجت‌الاسلام‌والمسلمین خیری و سرکار خانم افشاری نژاد در این مراسم حضور داشتند.

در این رویداد، حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباسی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین خیری و سرکار خانم افشاری نژاد پس از ارزیابی آثار، دو گروه «شهیده رضایی» و «بانو سمیه» را حائز رتبه اول دانستند.

همچنین دو گروه «شهیده حدیدچی» و «شهیده کشاورز» حائز رتبه دوم شدند و دو گروه «شهیده صدر» و «بانو مجتهده امین» رتبه سوم را کسب کردند.

گروه‌های «شهیده افضل» و «شهیده کمایی» در این رویداد حائز رتبه چهارم شدند.