آغاز ششمین دوره شناسایی طلاب استعداد برتر

فراخوان شناسایی طلاب استعداد برتر

اداره امور نخبگان و استعدادهای برتر جامعه الزهرا علیهاالسلام در اطلاعیه ای برای ششمین دوره شناسایی طلاب استعداد برتر فراخوان داد.

به گزارش روابط عمومی،  ششمین دوره شناسایی طلاب استعداد برتر در عرصه‌های تحصیل، تدریس، پژوهش و تبلیغ از روز شنبه 29 مهرماه آغاز و تا 15 آبان ماه ادامه خواهد داشت.

طلاب گرامی می توانند از طریق سامانه مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزه های علمیه به نشانی  https://panel.monh.ir ثبت نام کنند.

دفترچه ضوابط و شرایط شرکت در فراخوان به همراه مشخصات منابع و سطوح مطالعاتی مصاحبه های علمی در سامانه مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزه های علمیه در دسترس می باشد.

کارشناسان دفتر امور نخبگان جامعه الزهرا سلام الله علیها با شماره های 02532112640 و 02532112560 پاسخگوی سؤالات خواهند بود.