افتتاح کافه کتاب سرای حضرت خدیجه(س) /بازدید از کتابخانه آیت الله العظمی بروجردی

کافه کتاب

کافه کتاب سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها با حضور مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی و در ایام ولادت باسعادت حضرت زینب سلام‌الله‌علیها کافه کتاب سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها با حضور مدیر محترم سرکار خانم برقعی، فعالیت خود را آغاز کرد.

سرکار خانم سیده زهرا حسینی در حاشیه مراسم افتتاحیه کافه کتاب، اظهار داشت: به جهت انس بیشتر طلاب و دانشجویان با سنت حسنه کتابخوانی و بهره‌مندی از ظرفیت زمانی و مکانی برای مطالعه هدف‌مند و به همت طلاب سرا کافه کتاب در سرای حضرت خدیجه سلام الله علیها افتتاح شد.

مدیر سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها افزود: در این طرح با مدیریت طلاب سرا هر روز از ساعت ۱۶تا۲۱ کافه کتاب فعال بوده که ساعت ۱۶تا۱۸ مخصوص مطالعه و ۱۸ تا ۲۱ ویژه مطالعه و استفاده از بخش کافه است.

حسینی خاطرنشان کرد: جمعی از طلاب و  دانشجویان سرا در راستای تکریم و تجلیل از جایگاه ارزشمند کتاب و کتابخوانی و به جهت آشنایی،  از کتابخانه آیت الله العظمی بروجردی بازدید کردند که یکی از مسئولان کتابخانه به تشریح بخش‌های مختلف و آثار ارزشمند موجود در کتابخانه پرداخت.