از سوی پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا(س)؛

کارگاه علمی «آشنایی با آیین دادرسی کیفری» برگزار می‌شود

آشنایی با آیین دادرسی کیفری

کارگاه دو روزه «آشنایی با آیین دادرسی کیفری» با حضور آقای رزینی به صورت حضوری و مجازی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، کارگاه علمی «آشنایی با آیین دادرسی کیفری» از سوی گروه فقه و حقوق پژوهشکده فقه و مبانی حقوق پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

در این کارگاه دو روزه، جناب آقای ستار محمدی رزینی محقق و پژوهشگر معاونت حقوقی و پژوهشگاه قوه قضائیه به تبیین آیین دادرسی کیفری می‌پردازد.

این کارگاه علمی روزهای دوشنبه 6 و 13 آذر 1402 ساعت 8 تا 9:30 در سالن جلسات طبقه همکف پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

امکان برگزاری این کارگاه به صورت مجازی نیز فراهم شده و علاقه مندان می‌توانند از طریق سامانه Http://online.jz.ac.ir/pajoheshgah از مباحث این کارگاه بهره مند شوند.

اساتید و طلاب سطح ۳ و ۴ به ویژه طلاب رشته‌های فقه و اصول و فقه خانواده برای ثبت نام می‌توانند نام و نام خانوادگی؛ نام پدر و کد ملی خود را به شناسه کاربری @alamdar128 ارسال کنند و یا با شماره تلفن 02532112175 تماس بگیرند.