اداره کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌کند:

برگزاری پنجمین مسابقه طرح مطالعاتی ویژه اساتید، طلاب و کارکنان

مسابقه طرح مطالعات تربیتی 5

پنجمین مسابقه طرح مطالعاتی اساتید، طلاب و کارکنان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از سوی اداره کل امور تربیتی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، پنجمین مسابقه طرح مطالعاتی اساتید، طلاب و کارکنان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از سوی اداره کل امور تربیتی این مؤسسه علمی حوزوی برگزار می‌شود.

سؤالات طرح‌های مطالعاتی در تاریخ 15 دی در صفحه آیدی اداره کل امور تربیتی به نشانی @tarbiatejz بارگذاری و مهلت پاسخگویی تا 30 دی می باشد.

شرکت کنندگان می‌توانند از تاریخ 15 آذرتا 30 دی با مراجعه به آیدی اداره کل امور تربیتی در این مسابقه ثبت نام و از جوایز آن بهره مند شوند.

در این مسابقه، کتاب «راز خوشبختی از دیدگاه قرآن و نهج البلاغه» ویژه طلاب و کتاب «مثل اینکه...مثال های تربیتی» ویژه اساتید و کارکنان در نظر گرفته شده است. کتاب مطالعاتی این دوره برای اساتید و کارکنان مشترک است.

شرکت کنندگان می‌توانند علاوه بر شرکت در حوزه مطالعاتی تخصصی خود، از سایر کتب در فراخوان هم به صورت اختیاری بهره مند شوند.

کتاب «راز خوشبختی از دیدگاه قرآن و نهج البلاغه» ویژه طلاب

کتاب «مثل اینکه...مثال های تربیتی» ویژه اساتید و کارکنان