انتصاب رییس جدید اداره قرآن و حدیث

انتصاب 414

سرکار خانم زهرا بهجت پور از سوی معاون تبلیغ و امور فرهنگی به سمت رییس اداره قرآن و حدیث منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، در بخشی از این حکم آمده است: امید است با نصب العین قراردادن مطالبات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در زمینه ترویج فرهنگ قرآنی وحدیثی در سطح جامعه و همچنین رسالت تمدنی حوزه های علمیه خواهران  و سند راهبردی این مجموعه و رسالت قرآنی وسیره ای طلاب خواهر، گامی موثر در راستای  تحقق تمدن نوین اسلامی با افق و چشم انداز تحقق ظهور به خدمتی شایسته نائل گردید.

ارائه طرح های کاربردی و ایده های خلاقانه و برنامه های راهبردی  و عملیاتی با هدف انس روز افزون با قرآن کریم و احادیث معصومین علیهم السلام طلاب و کارمندان مجموعه جامعه الزهراء سلام الله علیها  و تلاش در جهت توانمند سازی مخاطبان در راستای ترویج و تبیین معارف و گفتمان متعالی  قرآن کریم  مورد انتظار می باشد.

خانم شریفی در ادامه از تلاش های ارزنده سرکار خانم کرباسی در مدت تصدی این سمت قدردانی کرده است.