فراخوان ارسال مقاله به فصلنامه علمی تخصصي معارف اسلامی نامه جامعه

فراخوان مقاله نامه جامعه

فصلنامه علمی تخصصي معارف اسلامی نامه جامعه در رشته‌های مختلف «تفسیر و علوم قرآن و حدیث»، «فقه و حقوق»، «سیره و تاریخ»، «اخلاق و تربیت» و «فلسفه، کلام و عرفان» فراخوان مقاله داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، فصلنامه علمی تخصصی معارف اسلامی نامه جامعه که به همت معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام منتشر می‌شود، با هدف حمایت از پژوهش‌ها و دستاوردهای علمی دانش‌آموختگان و تأمین فضای مناسب برای تضارب آراء و اندیشه‌ها در حوزه معارف اسلامی، پذیرای مقالات علمی اساتید، پژوهشگران و تمامی طلاب سطح سه و چهار جامعة‌الزهرا(س) است.

پژوهشگران می توانند مقالات خود را که مرتبط با رشته‌های «تفسیر و علوم قرآن و حدیث»، «فقه و حقوق»، «سیره و تاریخ»، «اخلاق و تربیت» و «فلسفه، کلام و عرفان» است، به سامانه http://nj.jz.ac.ir ارسال کنند.

گفتنی است، فصلنامه علمی تخصصی نامه جامعه به صاحب امتیازی جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها منتشر می‌شود.

این نشریه پس از یک دهه انتشار در زمینه فرهنگی اجتماعی با 111 شماره از زمستان سال 1393 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به جمع نشریات علمی تخصصی در موضوع معارف اسلامی پیوسته است.