تبلیغ چهره به چهره مدیر جامعه‌الزهرا(س) در بین زوار علوی ترکیه

تبلیغ چهره به چهره

از اعتراض زائران علوی ترکیه به خاطر نرسیدن دست به ضریح تا رسیدن دست زوار به سنگ قبر حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمود مدنی روز جمعه 4 آبان ماه در سفر زیارتی اربعین حسینی با جمعی از زائران علوی کشور ترکیه دیدار کرد.

در این دیدار و تبلیغ چهره به چهره که با حضور شماری از علویان و شیعیان ترکیه انجام شد، زوار ترکیه از شلوغی حرم های مطهر و اینکه دستشان به ضریح نرسیده، شکایت کردند.

در ادامه یکی از زائران علوی ترکیه، درخواست پرچم یا شال متبرکی از حرم امام حسین علیه‌السلام را مطرح کرد تا با نصب آن در مؤسسه دینی خود بتواند جذب بیشتری داشته باشد، در این هنگام مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، انگشتر خود را که نگین آن قطعه‌ای از سنگ قبر حضرت سید الشهدا علیه‌السلام بود به وی اهدا کرد که باعث منقلب شدن برخی از این زوار شد.

زائران حسینی با قرار دادن نگین انگشتر بر سر و چشم، ارادت خود را به سالار شهيدان نشان دادند.