معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام کرد:

آغاز برگزاری دوره تربیت مربی قرآنی کودک در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها

دوره تربیت مربی قرآن کودک جامعه

خانم شریفی از برگزاری دوره تربیت مربی قرآنی کودک ویژه طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم معصومه شریفی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: اولین دوره تخصصی تربیت مربی قرآنی کودک  از سوی اداره قرآن وحدیث جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در حال برگزاری است.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها افزود: در این دوره که با همکاری مؤسسه معهد القرآن الکریم برگزار می‌شود، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی قاسمی استاد برجسته قرآن کریم و نویسنده کتاب کودک «آموزش درست خوانی قرآن کریم» به عنوان مدرس حضور دارد.

شریفی بیان داشت: سرفصل‌های این دوره شامل آموزش قرآن و مفاهیم کودک در روش تدریس و تمرین، اصول عمومی روش تدریس وجذاب‌سازی کلاس‌های دینی کودک، کارگاه بازی بازوی تربیت، کارگاه قصه‌گویی کودک، کارگاه تدریس عملی فراگیران و کارگاه قرائت قرآن کریم هستند.

وی خاطرنشان کرد: اداره قرآن وحدیث معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با هدف بهره‌مندی از فضای مناسب آموزش فوق برنامه، در جهت انس بیشتر طلاب و معرفت‌افزایی نسبت به معارف ناب قرآن کریم و عترت، دوره‌های حضوری و مجازی تربیت مربی و مروج قرآنی حدیثی را برنامه‌ریزی کرده و در اختیار طلاب علاقه‌مند قرار می‌دهد.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها یادآور شد: دوره‌های تخصصی شامل «مهارت‌های بیان تفسیر قرآن کریم»، «تربیت مربی حفظ قرآن کریم»، «تربیت مربی روخوانی و روانخوانی»، «تربیت مروج نهج البلاغه» و «تربیت مروج صحیفه سجادیه» هستند.

شریفی عنوان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند جهت اطلاع از این دوره‌ها و ثبت نام، عضو کانال اداره قرآن و حدیث جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به نشانی @qoraan_hadith  در پیام‌رسان ایتا شوند.