نخستین مجمع عمومی تشکل بانوان زبان‌دان جامعه الزهرا برگزار شد

مجمع عمومی تشکل بانوان زبان دان (4)

نخستین جلسه مجمع عمومی تشکل بانوان زبان‌دان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با حضور طلاب و اساتید مسلط به یکی از زبان‌های خارجی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، حجت الاسلام والمسلمین حسینعلی تهرانی، مدیر تشکّل بانوان زبان‌دان در نخستین جلسه مجمع عمومی تشکّل، ضمن ارائه گزارشی اجمالی از وضعیت‌شناسی همایش بانوان تاثیرگذار، به تبیین ضرورت، اهداف و برنامه‌های تشکل بانوان زبان‌دان پرداخت.

وی در ادامه اظهار داشت: اعضای تشکل جهت مشارکت حداکثری در برنامه های تشکل تحت محور و کارگروه‌های زیر فعالیت می کنند.

1- دبیران و کارشناسان علمی (با مسئولیت سرکار خانم وفایی)

2- مترجمان ( با مسئولیت سرکار خانم ربانی)

3- تشریفات و اجرا (با مسئولیت سرکار خانم عرب شیبانی)

4- ارتباطات و رسانه (با مسئولیت سرکار خانم اسماعیلی)

مدیر تشکّل بانوان زبان‌دان همچنین از اعضاء تشکل خواست تا نام و لوگوی زیبایی برای تشکل پیشنهاد، طراحی و ارائه نمایند و خود را برای فعالیت‌های جذاب در فضای رسانه‌ها و حضور در محافل علمی و بین‌المللی آماده کنند.

در ادامه نشست، مدیران کارگروه‌های تشکل، ضمن اعلام آمادگی جذب خواهران زبان‌دان به جزئیات بیشتر در خصوص فعالیت های کارگروه‌ها اشاره کردند.

در پایان، سرکار خانم دکتر برقعی در تماس تلفنی، حضور و فعالیت بانوان زبان‌دان در این تشکل را یک ضرورت جدّی دانست و بر فعالیت‌های مورد نظر در این تشکل تاکید کرد.

امکان عضویت طلاب مدارس خواهران کل کشور در این تشکل از پیشنهادات مطرح شده توسط اعضای مجمع در این جلسه بود.

علاقمندان می‌توانند جهت ثبت نام از طریق لینک https://survey.porsline.ir/s/WNX6JclQ کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با با شماره 32112671 سرکار خانم اسماعیلی، مسئول کارگروه ارتباطات تماس بگیرند.

شایان ذکر است؛ در این تشکل طلاب و اساتید مسلّط به زبان‌های انگلیسی، عربی، تایی، اسپانیولی، پرتغالی، اردو، ترکی و... عضو هستند.

مجمع عمومی تشکل بانوان زبان دان (2)

مجمع عمومی تشکل بانوان زبان دان (1)