روایتی از طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در مراسم معنوی اعتکاف؛

خادمی در پی خادمی دیگر

اعتکاف 2

به گزارش روابط عمومی، خانم الناز موسوی یکتا طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها که در مراسم اعتکاف جمعی از معتکفین جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها حضور دارد، روایتی از این مراسم معنوی داشته که در ادامه می‌خوانید:

اینجا مسجد امام حسین علیه السلام است، تعدادی زیادی از خواهران طلبه گرد هم آمده اند، معتکفند، یکجانشینی را تمرین می‌کنند و چند روزی را به عبادتِ فارغ از دنیای پرهیاهوی امروز می‌گذرانند.

سخن از اعتکاف بسیار است و من در این لحظه قصد دارم بگویم به تعداد تمام معتکفین، اینجا خادم حاضر است، نه به تعداد بلکه به کیفیت انجام خدمت.

دختران جوانی که در لحظه برای خدمت به معتکف حاضرند، کم خطا و سرتا به پا گوش.

دقت می‌کنند، لبخند می‌زنند، بی‌منت محبت می‌کنند، خادمند منفعت مالی ندارند و از جان مایه می‌گذارند.

اینجا جایزه نمی‌دهند، امتیاز ویژه ای برایشان ندارد، از صدق دل آمده‌اند برای خدمت به طلاب معتکف، همه سلایق را محترم می‌شمارند و به اوفی حتی دل نمی شکنند، دیرتر از همه افطار می‌کنند، کمتر از معتکف می‌خوابند، با تاخیر به نماز می‌رسند و سنگین‌تر از توانشان را جابه جا می‌کنند.

خلوصشان زیاد است، نامشان را نمی‌دانیم با رنگ سربندهایی که به بازو بسته اند صدایشان می‌کنیم.

می‌خندند و سریعا پی حل مشکلات کوچک و بزرگ معتکفین می‌روند.

خدا رزق تعدادی از افراد را در خدمت به بندگانش قرار داده و رزق اعتکاف این بندگان مخلص خدا بناست بر جابه جایی اسباب ارتزاق معتکفین.