آغاز دوره حفظ چهار ساله قرآن کریم در ترم زمستان و بهار

دوره های قرآنی

معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از آغاز دوره حفظ چهار ساله قرآن کریم در ترم زمستان و بهار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم معصومه شریفی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: دومین دوره حفظ چهارساله قرآن کریم از سوی اداره قران وحدیث جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها افزود: در این دوره، استاد فنائی حضور دارد و روزهای شنبه ودوشنبه ساعت 12 تا 14 به صورت حضوری و روزهای چهارشنبه به صورت مجازی تشکیل می‌شود.

شریفی یادآور شد: این دوره از آبان سال جاری به صورت آزمایشی با جزء 30 قرآن مجید شروع شد و بعد از موفقیت در آزمون جزء 30، وارد جزء یک شروع می‌شود.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام کرد: اولین جلسه این دوره، روز شنبه 28 بهمن 1402 با حضور استاد فنائی در سرای ثقلین برگزار می‌شود.

شریفی خاطرنشان کرد: اداره قرآن وحدیث معاونت تبلیغ وامور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با هدف بهره‌مندی از فضای مناسب آموزش فوق‌برنامه، در جهت انس بیشتر طلاب و همچنین معرفت‌افزایی نسبت به معارف ناب قرآن و عترت در متون معتبر قرآنی وحدیثی؛ دوره‌های حضوری و آنلاین تربیت مربی و مروج قرآنی حدیثی را برنامه‌ریزی نموده و در اختیار طلاب علاقه‌مند قرار می‌دهد.

وی افزود: دوره های تخصصی اداره قرآن وحدیث شامل مهارت‌های بیان تفسیر قرآن کریم، تربیت مربی حفظ قرآن کریم، تربیت مربی روخوانی و روان‌خوانی، تربیت مروج نهج البلاغه و تربیت مروج صحیفه سجادیه ارائه می‌شود.

علاقه مندان می‌توانند جهت اطلاع از این دوره‌ها و ثبت نام در کانال اداره قرآن و حدیث جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به نشانی @qoraan_hadith در پیام رسان ایتا عضو شوند.