پیاده‌روی نمادین اربعین حسینی با حضور دانش‌آموزان هدی در جامعه‌الزهرا(س) /گزارش تصویری

پیاده روی نمادین اربعین 12

دانش آموزان دبستان هدی در آستانه اربعین حسینی در صحن جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به پیاده روی نمادین اربعین پرداختند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مراسم پیاه روی نمادین اربعین حسینی روز دوشنبه با حضور دانش‌آموزان دبستان دوره اول هدی وابسته به جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

در آستانه اربعین حسینی، دانش آموزان دوره اول هدی در محوطه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام حضور یافتند و از حسینیه امام خمینی(ره) تا مزار شهدای گمنام این مؤسسه به پیاده‌روی نمادین پرداختند.

پرچم‌های «یا حسین» و «یا أباالفضل العباس» در دستان دانش‌آموزان، زینت‌بخش این مراسم بود.

دانش‌آموزان با شعار «لبیک یا حسین» به سوی مزار شهدای گمنام رفتند و در آنجا نماز جماعت ظهر و عصر برپا شد.

شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی نمادین در پایان مهمان سفره کریمانه حضرت سیدالشهداء علیه‌السلام در مدرسه بودند.