تجمع خانواده جامعه الزهرا(س) در حمایت از حمله پیروزمندانه سپاه علیه رژیم صهیونیستی

تجمع حمایت از حمله موشکی سپاه به اسرائیل (3)

تجمع خانواده جامعه الزهرا در حمایت از حمله پیروزمندانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به رژیم صهیونیستی غاصب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، جمعی از طلاب، اساتید و کارمندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در حمایت از حمله پیروزمندانه سپاه پاسداران به رژیم تروریستی صهیونیستی تجمع کردند.

خانواده جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در این تجمع ضمنحمایتازعملیات " وعده صادق"، شعار "الله اکبر"، "مرگ بر اسرائیل"،"مرگ بر آمریکا"، "فلسطین پیروز است اسرائیل نابود است"، "یا ایها المسلمون اتحدوا اتحدوا"، "آمریکا عدو الله"،"اسرائیل عدو الله" و ... سر دادند و از حسینیه امام خمینی(ره) به سمت مزار شهدای گمنام حرکت کردند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین یوسفیان در این مراسم، ضمن تقدیر از پاسخ شجاعانه و مقتدرانه سپاه پاسداران به جنایات رژیم صهیونیستی، تصریح کرد: این پیروزی نياز به حفظ دارد و وظیفه ما است که با جهاد تبیین، این پیروزی را ادامه دهیم.

در پایان این تجمع، بیانیه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در حمایت از پاسخ کوبنده سپاه پاسداران به رژیم تروریستی صهیونیستی قرائت شد.

در پایان مراسم، کارمندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ضمن زیارت مزار شهدا، با آرمان‌های امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی تجدید پیمان بستند.