جشنواره نوآوری‌های تبلیغی با عنوان «جنّات» برگزار می‌شود

جشنواره جنات

جشنواره جنات با هدف تشویق مبلغان به سمت نوآوری در تبلیغ با جوایز ویژه برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جشنواره نوآوری‌های تبلیغی با عنوان «جنّات» با همکاری شورای هماهنگی مراکز حوزوی و با هدف تشویق مبلغان به سمت نوآوری در تبلیغ و همچنین تقدیر از مبلغانی که توجه بیشتری به امر نوآوری در امر تبلیغ داشته اند، برگزار می‌شود.

«تبلیغ عمومی و سنّتی»، «تبلیغ تخصّصی» و «تبلیغ اجتماعی» از جمله محورهای این جشنواره است و بخش ویژه جشنواره به موضوع «خانواده، زیست عفیفانه و هویت نوجوان و جوان» اختصاص دارد.

برگزیدگان این جشنواره از جوایز ویژه ای بهره مند می‌شوند، از جمله ۳ فعالیت برگزیده اول هر کدام ۳۰ میلیون تومان، ۳ فعالیت برگزیده دوم هر کدام ۲۰ میلیون تومان، ۳ فعالیت برگزیده سوم هر کدام ۱۵ میلیون تومان و ۱۰ فعالیت منتخب هر کدام ۵ میلیون تومان اهدا می‌شود.

ثبت نام در این جشنواره تا پایان آذر 1403 اعلام شده است و مبلغان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص جشنواره جنات تارنمای مختص این جشنواره به نشانی http://www.jannatt.ir مراجعه کنند.