به گزارش روابط عمومی، در جلسه هم افزایی معاونت منابع انسانی و پشتیبانی با بخش تحصیلات عمومی که صبح امروز در سالن اجتماعات طبقه همکف ساختمان شهید بهشتی برگزار شد مدیران و کارکنان مدارس مومنات، فائزات، مشکات و مرکز آموزش زبان فارسی به بیان دغدغه ها و مسائل خود پرداختند.
در این نشست مهندس حدادی فر معاون منابع انسانی و پشتیبانی ضمن تسلیت حادثه بندر شهید رجایی بندرعباس و نیز تبریک ایام ولادت حضرت معصومه علیهاالسلام توضیحات مبسوطی درباره فعالیت ها، وظایف و نحوه توزیع خدمات به واحدها ارائه کرد و به پرسش های مطرح شده پاسخ داد.
وی در ادامه درباره ضرورت رعایت ضوابط و مقررات سازمانی، تبیین ارزشهای سازمانی، جایگاه جامعه الزهرا علیهاالسلام در منظومه علمی و فرهنگی کشور و دیدگاه مقام معظم رهبری درباره این موسسه علمی نکاتی را مطرح و وظیفه و تکلیف کارکنان جامعه الزهرا علیهاالسلام را برای حفظ و تعالی این جایگاه، خطیر و باارزش توصیف کرد.
در ادامه این نشست آقایان بنی هاشمیان مدیرکل مالی، پیلتن مدیرکل پشتیبانی و صیدی مدیر اداره بهسازی و ارزشیابی درباره وظایف و نحوه عملکرد و تعامل کاری خود با دیگر بخش ها و واحدها نکاتی را مطرح و به برخی سوالات حاضران پاسخ دادند.
نظرات