به گزارش روابط عمومی، آیین افتتاحیه دوره تربیت مدرس و مبلغ معارف انقلاب اسلامی از سوی معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلاماللهعلیها، بسیج اساتید جامعهالزهرا سلاماللهعلیها و با همکاری مؤسسه انقلاب اسلامی برگزار شد.
بیش از ۱۲۰ استاد و طلبه جامعه الزهرا سلاماللهعلیها در این دو دوره پذیرفته شدند و در این مراسم که در سالن اجتماعات آموزشگاه امام رضا علیهالسلام برگزار شد، حضور داشتند.
سرکار خانم سیده زهره برقعی در این مراسم، عنوان کرد: این دوره در ایامی برگزار میشود که رهبر معظم انقلاب منشور روحانیت را ابلاغ کردند و حجت را برای ما حوزویان تمام کردند.
وی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار ۳۰ آبان ۱۴۰۳ که با مسئولین جامعه الزهرا (س) داشتند، مسئولیت سنگینی را بر دوش ما گذاشتند که این مسئولیت با ابلاغ منشور روحانیت سنگینتر شد.
مدیر جامعه الزهرا (س) اظهار کرد: برای عملیاتی شدن منشور روحانیت، ابتدا باید منظومه فکری رهبر معظم انقلاب را بشناسیم به همین خاطر برگزاری این دوره آغاز تحولی برای جامعه الزهرا (س) است.
منظومه فکری رهبر معظم انقلاب یک نظام به هم پیوسته و منسجم معرفتی است
وی افزود: منظومه فکری رهبر معظم انقلاب یک نظام به هم پیوسته و منسجم معرفتی است، اگر کسی این نظام را بشناسد، میتواند در عملیاتی کردن منشور روحانیت و اجرای رهنمودهای رهبر معظم انقلاب بهترین گام را بردارد. اگر به سخنان رهبر معظم انقلاب به صورت یک نظام منسجم نگاه نشود ممکن است از یک موضع یا کلام رهبر معظم انقلاب برداشتی نادرست شود.
برقعی با تاکید بر لزوم بازخوانی روشمند، عالمانه و هدفمند اندیشههای رهبر معظم انقلاب، گفت: بانوان طلبه باید نظام معرفتی رهبر معظم انقلاب، منشور روحانیت و نظام فکری امامین انقلاب را خوب درک کنند و بشناسند تا بتوانند این منظومه فکری و منسجم را به دیگران تعلیم دهند.
وی اضافه کرد: خرسندیم که فرهیختگان جامعه الزهرا (س) توفیق حضور در این دوره را پیدا کردند و امیدواریم با کوشش در یادگیری و عمل به آنچه می آموزند این دوره را به اتمام برسد.
مدیر جامعه الزهرا (س) گفت: بانوان طلبه باید قدر لحظات و نعمتهایی که در اختیار آنان است را بدانند؛ زیرا فرصت و توفیق حضور در برنامههایی را دارند که برای بسیاری از افراد آرزو و آرمان دست نیافتنی است.
راهبردها و باورهای امامین انقلاب باید در اختیار جوانان انقلابی قرار بگیرد
در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین سعید صلح میرزایی ضمن تسلیت شهادت امام جواد (ع) عنوان کرد: جامعه شیعه در دوران امام جواد (ع) و بعد از ایشان، به قدری گسترش پیدا می کند که در بغداد که مرکز خلافت بوده است محبین اهل بیت علیهم السلام مانند نواب اربعه در آن فعالیت می کنند.
وی ادامه داد: بعد از دوران امام رضا (ع) تشتت بین شیعیان کم می شود و جریان منسجمی تحت عنایت و رهبری امامانی که یا در زندان های مجلل بودند یا در پادگانها محصور بودند به وجود می آید.
نماینده مجلس خبرگان رهبری گفت: گاهی جریان انقلابی و مومن دچار تشتتهایی میشوند که این اختلافات سیاسی و اجتماعی باعث کم شدن قدرت جریان انقلاب میشود. باید مانع تشتت شد تا افراد نفوذی و منافق نتوانند ورود کنند.
وی تاکید کرد: هر وقت جبهه حق نزدیک به پیروزی میشود جبهه باطل و استکبار قویتر به جنگ میآید و در این شرایط جریان انقلاب نیازمند یک مستمسک است تا از لغزشها دور بماند و کمک کند دیگران نیز دچار لغزش نشوند. منطق، راهبردها و باورهای امامین انقلاب و طرحی که برای رساندن جامعه ما به عصر ظهور دارند باید در اختیار جوانان انقلابی قرار بگیرد. زمینه سازی ظهور امام زمان (عج) جز با روشهای امامین انقلاب رخ نمیدهد.
حجت الاسلام والمسلمین صلح میرزایی با اشاره به اهمیت تربیت نیروی انسانی تصریح کرد: باید افرادی تربیت شوند که به قدری به اندیشههای رهبر معظم انقلاب نزدیک شده باشند که بتوانند دیدگاه رهبر معظم انقلاب را در هر حادثهای پیش بینی کنند.
وی یادآور شد: حضور بانوان طلبه جامعه الزهرا (س) بسیار ارزشمند است و میتواند فرصتی مناسب برای پرورش مربیان و کارشناسان در عرصههای مختلف معرفتی و انقلابی باشد.
لزوم آشنایی جامعه با منظومه فکری امامین انقلاب
طاهره حیدری مجد مسئول بسیج اساتید و نخبگان جامعه الزهرا علیهاالسلام، عنوان کرد: عدم آشنایی با محورها و منظومه فکری امامین انقلاب یکی از مشکلاتی که است جامعه با آن مواجه است امیدواریم با برگزاری این دوره بتوانیم این چالش را در جامعه بانوان رفع کنیم.
آغاز دوره از هشتم خرداد
حجت الاسلام و المسلمین شهروز خواه عنوان کرد: این دوره از پنجشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۴ با تدریس اساتید سطح عالی حوزه علمیه برگزار میشود.
معاون پژوهش موسسه انقلاب اسلامی دفتر نمایندگی قم بیان کرد: آموزش معارف انقلاب اسلامی یکی از نیازهای امروز جامعه است به همین خاطر به بانوان طلبه توصیه میکنم که نسبت به فراگیری دوره آموزش آن به دیگران اهتمام ویژه داشته باشند.
شایان ذکر است بیش از ۱۲۰ نفر از اساتید و طلاب در دو دوره تربیت مدرس و مبلغ معارف انقلاب اسلامی پذیرفته شدند که ۶۳ نفردر دوره تربیت مبلغ و ۶۳ تن در دوره تربیت مدرس حضور دارند.
نظرات