به گزارش روابط عمومی، بیست و یکمین شماره دوفصلنامه علمی پژوهشی «مطالعات اسلامی زنان و خانواده» از سوی پژوهشگاه مطالعات اسلامي منتشر شد.
در این شماره مقالاتی با عناوین «وضعیتشناسی نظریه تحول خانواده، گامی به سوی تحول خداسوی خانواده» تألیف شهرزاد اسفندیاری / مسعود جان بزرگی؛ «امکانسنجی تفکیک احکام مالی مادری در رحم استیجاری» نوشته محدثه معینالسادات / محمدرسول آهنگران / سیدجواد حسینی گرگانی و «واکاوی فقهی و حقوقی ممنوعیت و محدودیتهای غربالگری جنین مبتنی بر سونوگرافی NT و طرح جوانی جمعیت» به قلم زهرا قاسمی سوته / عباس عرب خزائلی / منیره السادات حسینی طبقدهی منتشر شده است.
«واکاوی ملاکهای شرعی و علمی ولوج روح در جنین و نقش آن در تعیین مسئولیت کیفری» به کوشش منوچهر خدارحمی / جواد حبیبی تبار؛ «امکان گفتمانسازی هویت زن در قرآن؛ رویکردی بیناگفتمانی و تحلیل انتقادی» تألیف زهرا روح اللهی امیری / سیدمهدی حسینی / زهره باقریان؛ «امکانسنجی جبران خسارت معنوی ناشی از لطمه به کیفیت زندگی اعضای خانواده از منظر حقوق اسلام و کامن لا» نوشته الهام روحی / اباذر افشار / آرزو ملکشاه نیز در این شماره از نشریه منتشر شده است.
«عوامل تأخیر در سن ازدواج با رویکرد فراترکیب» تألیف جعفر هوشیاری / محسن مطلبی کربکندی؛ «رهیافت جنسیتی به جایگاه «عقل» و «جمال» در کلام امام علی(ع)» به کوشش محسن رفعت / زهره کاشانی /زهرا دولتی؛ «اسرار معرفیتیِ «حجاب»» تألیف سعید هلالیان؛ «مبانی فقهی سیاست جنایی در خصوص گستره مداخله حکومت در خشونت خانگی علیه زوجه با نگاهی به منابع دینی» به نگارش پری دوان علامه زاده / محمدمهدی کریمی نیا؛ «راهکارهای مقابله با آسیبهای اشتغال زنان از منظر قرآن و روانشناسی» نوشته امین رحمتی / محمد فاکر میبدی / محمدمهدی صفورایی پاریزی؛ اثربخشی آموزش روانشناختی انتظارمحور مبتنی بر آموزههای مهدویت بر گرایش به نوعدوستی و بهزیستی روانشناختی دانشآموزان دختر» تألیف زینب ساکی / سحر صفرزاده / کیهان فتحی از دیگر مقالات مندرج در این شماره از نشریه هستند.
دوفصلنامه «مطالعات اسلامی زنان و خانواده» با انتشار نخستین شماره در زمستان ۱۳۹۳ پا به عرصه نشریات علمی کشور گذاشت تا با ايجاد زمينه علمی مناسب، از آرای صاحبنظران اين حوزه معرفتی بهرهمند شود.
این دوفصلنامه با توجه به ارزیابی کمیسیون نشریات علمی حوزه و به استناد مصوبه ۵۸۵ شورای عالی حوزههای علمیه در جلسه ۹۴، در تاریخ ۳۰ خرداد سال ۱۳۹۷ از شماره هفت به بعد حائز رتبه علمی پژوهشی از سوی شورای اعطای مجوزها و امتیازهای علمی شده است.
این نشریه به سردبیری خانم دکتر نرجس رودگر و مدیر مسئولی سرکار خانم دکتر زهره برقعی فعالیت دارد و تاکنون 21 شماره از این نشریه به چاپ رسیده است.
این نشریه آماده دریافت مقالات پژوهشی در موضوعات زنان و خانواده با رویکرد اسلامی است که علاقهمندان میتوانند مقالههای تألیفی خود را با ثبت نام در سامانه نشریه به نشانی http://pubs.jz.ac.ir بارگذاری نمايند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر، روزهای اداری ساعت 8 تا 12 با شماره تلفن 32112224 پاسخگوي پژوهشگران خواهيم بود.
نظرات