پیش همایش دوم «تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای مدظله‌العالی» برگزار شد

همایش اندیشه دفاعی رهبر

پیش همایش دوم «تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای مدظله‌العالی» امروز با حضور و سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، پیش همایش دوم «تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای مدظله‌العالی» امروز با حضور و سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمود مدنی مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در سالن جلسات مجتمع آموزشی امام رضا علیه‌السلام جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

در این پیش همایش، مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با بیان اینکه بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی، حوزه دفاعی تجلی یکی از ابعاد دکترین شیعه است،  اظهار داشت: نظریه دفاعی رهبر انقلاب مدظله‌العالی که در یک وجه کلی‌تر باید گفت نظریه دفاعی و دکترین جمهوری اسلامی و یا نظریه دفاعی انقلاب اسلامی بوده دارای مبانی و اصولی است.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سید محمود مدنی با اشاره به ابعاد مختلف نظریه دفاعی مقام معظم رهبری، ابراز کرد: این نظریه دارای مبانی اعتقادی، سیاسی و اخلاقی بوده و قطعاً مبنای این دکترین جمله «لاحول و لا قوه الا لله» است.

همچنین سرکار خانم مهدیه فلاحی دبیرعلمی و اجرایی همایش«تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای مدظله‌العالی» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با اشاره به مقالات ارسال‌شده به دبیرخانه همایش اظهار داشت: از تعداد 30 نفر شرکت‌کننده در کارگاه‌های علمی و آموزشی پیش همایش دوم، تعداد 19 مقاله به دبیرخانه همایش در تهران ارسال‌شده که از این تعداد 10 مقاله پذیرفته شد.

در ادامه پیش همایش دوم «تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای مدظله‌العالی»، 4 مقاله علمی و پژوهشی برگزیده در این زمینه ارائه و سه تن از داوران، به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود در رابطه با مقالات ارائه‌شده پرداختند.

مقالات ارائه‌شده عبارت‌اند:

• شیوه‌های نفوذ در عرصه علمی و راهکارهای مقابله با آن با تأکید بر بیانات امام خامنه‌ای توسط استاد فریده مهدویان؛
  • نقش جهاد کبیر در مقابله با نفوذ دشمن با تأکید بر اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای توسط استاد زهره شریعت ناصری؛
  • بررسی رابطه اشتغال بانوان با جهاد تدافعی و دفاع از حریم خانواده در منظومه فکری مقام معظم رهبری توسط دکتر فاطمه وفائی صدر؛
  • بررسی دلالت شاخص‌های مقام معظم رهبری در زمینه اهداف جنگ نرم علیه انقلاب اسلامی بر جریان روشنفکری نئولیبرال دینی توسط دکتر سیده الهام آقایی از دانشگاه الزهرا سلام‌الله‌علیها.

چهارمین همایش« تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای مدظله‌العالی» 25 آذرماه سال جاری از سوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در تهران برگزار خواهد شد.