به همت اداره قرآن وحدیث و همزمان با مبعث نورانی رسول مهربانی‌ها؛

محفل قرآنی در خوابگاه حضرت خدیجه(س) برگزار شد

محفل انس با قرآن

مدیر امور خوابگاه های جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از برگزاری محفل انس با قرآن با حضور قاریان و اساتید مجرب در خوابگاه حضرت خدیجه(سلام‌الله‌علیها) خبرداد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، سرکار خانم «اشرف السادات ارمکان» روز یکشنبه در گفتگو با واحد خبر، ضمن تبریک مبعث رسول اکرم(صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) عنوان کرد: نخستین محفل انس با قرآن درسال جدید همزمان با شب مبعث حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(صلی‌الله‌علیه‌وآله) با حضور قاری برجسته و ممتاز کشوری سرکار خانم «کرمی» در نماز خانه خوابگاه حضرت خدیجه(سلام‌الله‌علیها) برگزار شد.

مدیر امور خوابگاه‌های جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اظهار داشت: در این مراسم، سرکار خانم «طوسی» استاد جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) به سخنرانی پرداخت.

ارمکان گفت: این محافل باهدف انس بیشتر طلاب خوابگاهی با قرآن کریم و ترویج اهداف و معارف عظیم قرآنی و در راستای تحقق بخشیدن به فرمایشات رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) در برگزاری محافل استماع قرآن برگزار می‌شود که امید است به اهداف متعالی دست پیدا کنیم.