واحد خدمات تایپ و تکثیر طوبی به آموزشگاه امام رضا(ع) منتقل شد

چاپ و تکثیر

واحد خدمات تایپ و تکثیر طوبی به آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام منتقل شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، واحد خدمات تایپ و تکثیر طوبی زیر نظر معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با پیگیری و همکاری اداره هماهنگی مجتمع آموزشی امام رضا علیه‌السلام و با هدف تسهیل، تسریع  و دسترسی آسان طلاب در امور تایپ، چاپ، پرینت، کافی‌نت به آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام منتقل شد.

از این واحد، بخش های چاپ و تکثیر، کافی‌نت، تایپ و پرینت به طبقه فوقانی آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام جنب پله برقی منتقل شده است و همه روزه ساعت 8 تا 18 آماده ارائه خدمات است.

ساعت فعالیت کافی‌نت همه روزه ساعت 8 تا 14 است و هم اکنون، ثبت نام پذیرش و آزمون ورودی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، بروزرسانی و تشکیل پرونده سامانه مرکز خدمات حوزه های علمیه در این واحد انجام می‌شود.

واحدهای عکاسی و سخت‌افزار در ساختمان قبلی واقع در طبقه فوقانی فروشگاه مجتمع فرهنگی ورزشی شهیده سیاری مشغول فعالیت هستند.

واحد عکاسی همه روزه ساعت 8 تا 12 و واحد سخت افزار روزهای دوشنبه و پنجشنبه ساعت 8 تا 12 آماده خدمت‌رسانی به اساتید و طلاب است.