بازدید مدیر جامعه‌الزهرا از آموزشگاه امام رضا به دعوت اداره هماهنگی مجتمع‌های آموزشی

بازدید مدیر جامعه الزهرا از آموزشگاه  امام رضا

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام در بازدید از آموزشگاه امام رضا علیه السلام به بررسی مسایل این مجتمع آموزشی پرداخت.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی در بازدید از آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام به برخی مسائل مربوط به این آموزشگاه رسیدگی کرد.

در این بازدید که به دعوت اداره هماهنگی مجتمع‌های آموزشی انجام شد سرکار خانم احسانی، رییس اداره هماهنگی مجتمع‌های آموزشی به بیان برخی اولویت‌های آموزشگاه از جمله ضرورت ساماندهی به مزار مطهر شهدای گمنام، بهینه‌سازی سیستم صوتی جهت اطلاع‌رسانی و تبلیغات برنامه‌ها، ساماندهی فضای ورودی سالن‌های اجتماعات در هر طبقه و نصب آیین‌نامه عفاف و حجاب در فضای عمومی آموزشگاه پرداخت.

حجت الاسلام والمسلمین مدنی در جریان این بازدید از سرای ثقلین و طرح مطالعاتی آثار شهید مطهری نیز بازدید کرد و راهکارهای لازم را برای حل برخی مشکلات و به سامان رسیدن موارد درخواستی ارائه کرد.

وی تاکید کرد: فضای آموزشگاه باید محیطی امن و آرام از لحاظ علمی داشته باشد تا طلاب بدون دغدغه به فراگیری دروس و مباحثه و تحقیق بپردازند.