در راستای حمایت از مشاغل خانگی طلاب کارآفرین صورت می‌گیرد؛

اعطای وام کارآفرینی و نوآوری ویژه طلاب جامعه‌الزهرا(س)

وام کارافرینی

وام کارآفرینی و نوآوری در راستای حمایت از تولید و ترویج مشاغل خانگی طلاب کارآفرین جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اعطا می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم ملیحه عرب خزائلی روز چهارشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: وام کارآفرینی و نوآوری از سوی اداره کل امور طلاب و خانواده‌ها و با مشارکت مرکز خدمات حوزه به بانوان طلبه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اعطا می‌شود.

مدیر کل امور طلاب و خانواده‌ها افزود: به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و در راستای حمایت از تولید و ترویج مشاغل خانگی طلاب کارآفرین، امکان دریافت وام کارآفرینی تا سقف 30 میلیون ریال برای طلاب فراهم شده است.

عرب خزائلی به شرایط طلاب جهت اخذ وام اشاره کرد و گفت: طلاب جاری حضوری با داشتن کد مرکز خدمات و یا کد مرکز خدمات سرپرست خانوار (همسر یا پدر) همراه با مدرک رسمی از سازمان فنی و حرفه‌ای می‌توانند جهت دریافت این وام اقدام کنند.

وی ادامه داد: مدارک مورد نیاز جهت دریافت وام شامل اصل و کپی مدرک فنی و حرفه‌ای، اصل و کپی کارت ملی و اصل و کپی شناسنامه است.

مدیر کل امور طلاب و خانواده‌ها یادآور شد: علاقه‌مندان جهت ثبت نام می‌توانند به اداره کل امور طلاب، واحد رفاه و معیشت مراجعه کنند.

جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 32112633 تماس بگیرید.