چهارمین مرحله دوره غیرحضوری «سیری در نهج‌البلاغه» ویژه اساتید

نهج البلاغه خوانی اساتید 4

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از آغاز چهارمین مرحله دوره غیرحضوری «سیری در نهج البلاغه» ویژه اساتید خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم طیبه سادات طباطبایی روز دوشنبه در گفتگو با واحد خبر، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا علیهاالسلام عنوان کرد: دوره مطالعاتی سیری در نهج البلاغه از سوی اداره قرآن و حدیث و با همکاری اداره تربیتی ویژه اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از مهر سال جاری کلید خورد.

مدیر کل امور تربیتی افزود: اساتید شرکت‌کننده در این طرح، بر اساس برنامه زمان‌بندی شده در مراحل مختلف این دوره شرکت می‌کنند.

طباطبایی با اشاره به آغاز مرحله چهارم این دوره، گفت: محدوده این دوره از حدیث‌خوانی نهج‌البلاغه، نامه 40 تا 79 است که اساتید تا 25 بهمن فرصت دارند تا پاسخنامه خود را تحویل دهند.

وی یادآور شد: اساتیدی که موفق به شرکت در مراحل قبل نشده‌اند می‌توانند تا 30 اسفند با ارائه پاسخنامه مراحل قبل به این طرح ملحق شوند.

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام تصریح کرد: دفترچه هر مرحله در درس اخلاق ویژه اساتید ارائه می‌شود.

طباطبایی بیان داشت: اساتید می‌توانند جهت دریافت سؤالات به سایت یاکانال جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و یا کانال اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در پیام‌رسان سروش به نشانی @asatid۲۱۵۹ مراجعه کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۳۲۱۱۲۵۶۳ تماس بگیرید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله اول نهج‌البلاغه‌خوانی ویژه اساتید این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله دوم نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله سوم نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله چهارم نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید این پیوند را فعال کنید.