جلسه دفاعیه پایان‌نامه «پیامدهای فرهنگی-علمی مهاجران جبل عامل به ایران در عهد صفوی»

اطلاعیه دفاع با موضوع  پیامدهای فرهنگی- علمی مهاجران جبل عامل به ایران در عهد صفوی  دوشنبه 8بهمن ساعت8

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «پیامدهای فرهنگی-علمی مهاجران جبل عامل به ایران در عهد صفوی» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، پایان‌نامه سطح سه رشته شیعه‌شناسی (بین‌الملل) با موضوع «پیامدهای فرهنگی-علمی مهاجران جبل عامل به ایران در عهد صفوی» با ارائه خانم فاطمه رضوانی دفاع می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حامد قرائتی، استاد راهنمای این پایان‌نامه است و خانم زهرا روح اللهی، داوری این جلسه را به عهده دارد.

این جلسه، روز دوشنبه 8 بهمن ساعت 8 صبح در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.