برگزاری کارگاه «آموزش تفکر به کودکان و نوجوانان با رویکرد تمرین فلسفی»

کارگاه آموزش تفکر به کودکان1

کارگاه «آموزش تفکر به کودکان و نوجوانان با رویکرد تمرین فلسفی» ویژه طلاب سطح ۳ رشته‌های «فلسفه اسلامی»، «کلام اسلامی»، «تعلیم و تربیت اسلامی» و طلاب سطح ۲ گرایش «فلسفه و کلام» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، کارگاه «آموزش تفکر به کودکان و نوجوانان با رویکرد تمرین فلسفی» از سوی مرکز تخصصی فلسفه و کلام اسلامی برگزار می‌شود.

در این کارگاه،  آقای دکتر علی ستّاری نویسنده و پژوهشگر فلسفه برای کودکان به تبیین این موضوع می‌پردازد.

شرکت در کارگاه ویژه طلاب سطح ۳ رشته‌های «فلسفه اسلامی»، «کلام‌اسلامی»، «تعلیم و تربیت اسلامی» و طلاب سطح ۲ «گرایش فلسفه و کلام» است.

این کارگاه به مدت 7 هفته روزهای چهارشنبه ساعت 14 تا 18 تشکیل می‌شود.

اولین جلسه این کارگاه روز اول اسفند سال جاری در سالن جلسات زیرزمین ساختمان شهید بهشتی(ره) است و جلسات بعدی که تا 28 فروردین سال 1398 ادامه دارد، در سالن جلسات همکف ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان جهت ثبت نام تا روز یکشنبه 28 بهمن فرصت دارند به دفتر آموزش مرکز تخصصی فلسفه و کلام مراجعه کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با 32112080 تماس بگیرید.