با حضور بیش از هزار طلبه جامعه‌الزهرا(س)؛

پنجمین دوره مسابقه علمی کوثر برگزار شد

مسابقه علمی کوثر

بیش از هزار بانوی طلبه سطح دو جامعه‌الزهرا(س) در پنجمین دوره مسابقه علمی کوثر به رقابت پرداختند.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، پنجمین دوره مسابقه علمی کوثر روز پنجشنبه 6 اردیبهشت در جامعه‌الزهرا(س) و هفت استان دیگر کشور برگزار شد و بیش از هزار بانوی طلبه سطح دو این مؤسسه از 30 استان کشور در این مسابقه علمی به رقابت پرداختند.

آزمون این مسابقه علاوه بر جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در هفت حوزه امتحانی از جمله شهرهای تبریز، اصفهان، تهران، مشهد، اهواز، شیراز و کرمان برگزار شد.

بیش از 600 نفر از شرکت کنندگان در این مسابقه در جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) حضور داشتند و 400 بانوی طلبه در شهرهای دیگر به رقابت پرداختند.

این مسابقه در چهار موضوع صرف، نحو، فقه و اصول برگزار و 60 سؤال چهارگزینه ای برای شرکت کنندگان در نظر گرفته شد.

گفتنی است؛ نفرات اول تا سوم هر موضوع و طلابی که حداقل ۷۰ درصد امتیاز را کسب کرده باشند، از مزایایی چون اولویت جذب در مدرسه استعدادهای برتر، اولویت جهت تحصیل در مقاطع تحصیلی بالاتر و دریافت جوایز بهره‌مند می‌شوند.