استاد حوزه در جلسه درس اخلاق طلاب مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی:

زمینه‌ساز ظهور منجی باشیم/اصلی‌ترین خصوصیت منجی عالم، ظلم‌ستیزی است

درس اخلاق زبان فارسی

استاد رکوفیان با بیان اینکه مبارزه با ظلم و ظلم‌ستیزی اصلی‌ترین خصوصیت منجی و نجات‌دهنده‌ی عالم است، گفت: این ویژگی در وجود دوستان و دوستداران آن حضرت نیز هست.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، جلسه درس اخلاق عمومی ویژه اساتید، طلاب و کارکنان مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی روز یکشنبه در سالن این مرکز برگزار شد.

در این جلسه، سرکار خانم صفیه رکوفیان، استاد حوزه ذیل مباحث مقدماتی مهدویت به "جایگاه امام مهدی در ادیان" پرداخت.

رکوفیان اشاره کرد: اعتقاد به موعود در تمام ادیان اعم از یهودیت و مسیحیت و اسلام مشترک است؛ اما در ادیان مختلف در باره‌ی شخص موعود و اصل به دنیا آمدن یا نیامدن موعود اختلاف است.

استاد حوزه در ادامه به برخی از خصوصیات منجی اشاره کرد و مبارزه با ظلم و ظلم‌ستیزی را اصلی‌ترین خصوصیت منجی و نجات‌دهنده‌ی عالم دانست و گفت: این ویژگی در وجود دوستان و دوستداران آن حضرت نیز هست.

وی همچنین، ظلم به خود را یکی از مصادیق بزرگ ظلم برشمرد و افزود: همه‌ی ما باید بکوشیم مرتکب ظلم به خود نشویم و با هرگونه ظلم در جامعه مبارزه کنیم و زمینه‌ساز ظهور منجی باشیم.

در پایان جلسه استاد حوزه، برنامه پرسش و پاسخ با طلاب را برگزار کردند و به سؤالات آن‌ها در خصوص موعود پاسخ دادند.

طلاب بین‌الملل در حاشیه این جلسه به همخوانی اشعاری در مدح وجود مبارک آقا امام زمان(عجل‌الله‌تعالی‌فرجه) پرداختند.