پیام تسلیت مدیر جامعه الزهرا(س) به خانم ها دشتی و قدمی

مدنی

حجت الاسلام والمسلمین مدنی در پیام های تسلیت جداگانه ای به خانم ها دشتی و قدمی، درگذشت همسران این دو همکار جامعه الزهرا(س) را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی در پیام تسلیتی درگذشت همسر سرکار خانم دشتی از همکاران اداره کل امور طلاب و خانواده را تسلیت گفت. متن این پیام بدین شرح است:

انا لله و انا الیه الراجعون

همکار گرامی سرکار خانم دشتی

با نهایت تاسف و تاثر در گذشت همسر محترمتان را تسلیت عرض کرده و از خداوند متعال برای ایشان آمرزش و مغفرت و برای خانواده، بازماندگان و جنابعالی صبر جمیل و اجر جزیل مسالت دارم.

همچنین مدیر جامعه الزهرا(س) در پیام تسلیتی درگذشت همسر سرکار خانم قدمی از همکاران معاونت اداری مالی را تسلیت گفت. متن این پیام بدین شرح است:

انا لله و انا الیه الراجعون

همکار گرامی سرکار خانم قدمی