نشست خبری آیین اختتامیه اولین همایش کتاب سال بانوان برگزار می‌شود

5b57362dce137-487x400

مراسم نشست خبری آیین اختتامیه همایش کتاب سال بانوان به همراه رونمایی از سامانه شمیم و سایت پاسخ به سؤالات دینی با حضور مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، آیین اختتامیه اولین همایش ملی کتاب سال بانوان و تجلیل از پژوهشگران برگزیده روز پنجشنبه 9 اسفند در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به همین مناسبت، نشست خبری این رویداد علمی بزرگ روز دوشنبه ساعت 12:45 با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمود مدنی مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و رئیس شورای سیاستگذاری این همایش و خانم ریحانه حقانی معاون پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و دبیر همایش در اتاق جلسات جلسات دفتر مدیریت این مؤسسه علمی حوزوی برگزار می‌شود.

همچنین در این نشست از سامانه شمیم ویژه شبکه مبلغان یاس مطهر و سامانه پاسخ به سؤالات دینی با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین تهرانی معاون فرهنگی تبلیغی و آمره‌ئی مدیر کل فناوری اطلاعات جامعه‌الزهرا علیهاالسلام رونمایی می‌شود.