توزیع بیانیه گام دوم انقلاب در اردوی فرهنگی بصیرتی راهیان نور

بیانیه گام دوم انقلاب 1

بیانیه گام دوم انقلاب ویژه زائران اردوی فرهنگی بصیرتی راهیان نور جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، چاپ و توزیع شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نشست بصیرتی با موضوع «بیانیه گام دوم انقلاب» در آخرین شب حضور در اردوی فرهنگی بصیرتی راهیان نور، ویژه اعضای کاروان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

در این نشست بصیرتی، خانم حیدری مجد استاد جامعه‌الزهرا علیهاالسلام پس از بیان ویژگی های رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی در عرصه‌های مختلف انقلاب به بازخوانی این بیانیه پرداخت.

استاد جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و با بیان نکات کلیدی این بیانیه، به وظیفه بانوان طلبه در اجرایی و عملیاتی کردن رهنمودهای حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای حفظه‌الله اشاره کرد.

بیانیه گام دوم انقلاب به همت اداره کل امور فرهنگی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به صورت جزوه چاپ رسید و در ابتدای اردو در اختیار طلاب قرار گرفت تا به عنوان نقشه راه از آن بیشتر بهره‌برداری کنند.

جهت دریافت دفترچه گام دوم انقلاب این پیوند را فعال کنید.