اعلام برندگان پنجمین دوره مسابقه علمی کوثر

نتایج مسابقه علمی کوثر

مدیر کل اداره برنامه‌ریزی و ارزشیابی از اعلام نتایج پنجمین دوره مسابقه علمی کوثر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، سيد محمد هادی حسینی خراسانی روز شنبه در گفتگو با واحد خبر با اعلام اسامی برگزیدگان پنجمین دوره مسابقه علمی کوثر، عنوان کرد: نفرات اول تا سوم هر یک از موضوعات فقه، اصول، صرف و نحو اعلام شده است.

مدیر کل اداره برنامه ریزی و ارزشیابی با بیان اینکه بیش از هزار طلبه سطح دو در این مسابقه ثبت نام کردند، گفت: شرکت کنندگان جهت مشاهده نمرات خود می‌توانند از روز سه شنبه، 25 اردیبهشت ماه به مدت 10 روز به سامانه دانش‌پژوهان به نشانی http://student.jz.ac.ir/  مراجعه کنند.

حسینی خراسانی یادآور شد: نفرات اول تا سوم هر موضوع و طلابی که حداقل 70 درصد امتیاز را کسب کرده باشند، از مزایایی چون اولویت جذب در مدرسه استعدادهای برتر، اولویت جهت تحصیل در مقاطع تحصیلی بالاتر و دریافت جوایز بهره‌مند می‌شوند.

جهت مشاهده اسامی برندگان پنجمین دوره مسابقه علمی کوثر این پیوند را فعال کنید.