به گزارش روابط عمومی، آیتالله کعبی در سومین همایش مبلغان بشردوستی که با حضور جمعی از بانوان طلبه، مبلغان و امدادگران در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا سلاماللهعلیها برگزار شد، با بیان اینکه امدادگری در اسلام با امدادگری غیردینی تفاوت بنیادین دارد، اظهار داشت: مبانی امدادگری اسلامی، مبتنی بر ایمان و توحید، تکلیف و وظیفه دینی برای حفظ جان انسانها، توجه به خدا و محبت الهی، وظیفهمداری، کرامت انسانی، رحمت و نوعدوستی است. لذا، امدادگر مسلمان باید ایمان قوی و توکل به خدا داشته باشد و با اخلاص و بدون منت به همنوعان خود خدمت کند.
وی افزود: این امور موجب تربیت انسانهای مقاوم در جامعه میشود و لازم است که در خدمترسانی به مددجویان، کرامت انسانی آنها حفظ شود. در امدادگری اسلامی، عمل حرفهای تنها یک بُعد از کار است، بلکه این عمل، جهاد در راه خدا و خدمت به خلق خدا نیز محسوب میشود و یک نوع جهاد تمدنی است. امدادگری یک نوع مسئولیت اجتماعی است که به آلام بشری توجه دارد و هدف آن، کاستن از آلام بشری و حفظ کرامت انسانی است.
آیتالله کعبی در بخش دیگری از سخنان خود، به شاخصههای زن امدادگر در اسلام اشاره کرد و گفت: زن امدادگر در اسلام باید مسلمان باشد و به این باور داشته باشد که عزت، منزلت و کرامت زن در ایمان، خانواده بنیادی، عقلانیت و حضور مؤثر در همه عرصههای زندگی حاصل میشود. زن دانا و تراز انقلاب اسلامی، نماد واقعی پاکی، همدردی و حضور انسانی در همه عرصهها است و این امور در بستر خانواده دینی و ایثار شکوفا میشود.
وی با تأکید بر ضرورت توجه به عرصه علم و ایمان در تربیت جامعه، اظهار داشت: یکی از الگوهای زنان امدادگر، حضرت زینب (س) است که در ظهر عاشورا مدیریت بحران کرد. زنان با هنر متحرک و بانشاط میتوانند نقش مهمی در امدادگری ایفا کنند.
آیتالله کعبی در پایان سخنان خود، به رویکرد دوگانه غرب در قضیه حقوق بشر در غزه اشاره کرد و گفت: امروز غرب در قضیه حقوق بشر در غزه، رفتاری دوگانه دارد و با وجود کشتارها در غزه، به هیچ وجه سازمانهای امدادگر و حقوق بشر به کمک مظلومان غزه نمیشتابند. معیارهای دوگانه حقوق بشر بر پایه زور و تجاوز استوار است.
نظرات