برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه کارکنان جامعه‌الزهرا(س) در ماه مبارک رمضان

ضمن خدمت کارمندان

مسئول اداره آموزش و ارزشیابی کارکنان از شرکت حدود 200 نفر از کارکنان خانم جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در هر یک از دوره های آموزشی تفسیر قرآن کریم و احکام در ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، براتعلی چراغی مسئول اداره آموزش و ارزشیابی کارکنان در گفتگو با واحد خبر به برگزاری دوره‌های آموزش ضمن خدمت ویژه کارکنان جامعه اشاره کرد و گفت: در ماه مبارک رمضان دو دوره آموزشی ویژه کارکنان خانم جامعه با رویکرد دینی و اخلاقی از سوی اداره آموزش و ارزشیابی کارکنان برگزار شد.

مسئول اداره آموزش و ارزشیابی کارکنان افزود: در این ماه پر فضیلت، دوره تفسیر قرآن کریم با رویکرد اخلاقی به مدت سه روز در هفته و دوره احکام به مدت دو روز در هفته تشکیل شد که در هر یک از این دوره‌ها حدود 200 نفر از کارکنان خانم شرکت کردند.

چراغی تصریح کرد: با توجه به تأکید مدیر محترم جامعه بر لزوم توجه به مباحث رشد اخلاقی و همچنین توجه به مباحث آموزش احکام، اداره آموزش و ارزشیابی کارکنان در نظر دارد، دوره‌های آموزشی احکام را در طول سال برگزار کند.