اطلاعیه‌های برگزاری امتحانات پایان ترم طلاب مجازی و غیرحضوری

اطلاعیه های مجازی و غیرحضوری

اطلاعیه‌های مربوط به برگزاری امتحانات پایان ترم طلاب مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، اطلاعیه‌های مربوط به برگزاری امتحانات پایان ترم طلاب مجازی و غیرحضوری از سوی مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اعلام شد.

با توجه به اینکه امتحانات غیرحضوری در 38 مرکز استان برگزار می‌شود، اطلاعیه‌ای در خصوص تغذیه و اسکان طلاب غیرحضوری اعلام شده است که تا اول تیرماه می توانند نسبت به این موضوع اقدام کنند.

همچنین اطلاعیه معرفی 38 حوزه امتحانی که از سوی مدیریت‌های استان جهت برگزاری امتحانات پایان ترم معرفی شده به همراه نشانی و شماره تلفن مدارس اطلاع‌رسانی می‌شود.

اطلاعیه برنامه امتحانی دروس آنلاین نیمسال دوم نیز از دیگر اطلاعیه‌های مرتبط با امتحانات پایان ترم طلاب مجازی و غیرحضوری است.

دانلود اطلاعیه نحوه (اسکان و تغذیه) طلاب مجازی و غیرحضوری در زمان امتحانات (ثبت نام از ۲۵ خرداد تا ۱ تیرماه)

دانلود اطلاعیه نکات مورد نیاز در انتخاب محل آزمون طلاب مجازی و غیرحضوری

دانلود اطلاعیه نشانی مراکز محل آزمون پایان ترم طلاب مجازی و غیرحضوری در شهرستان‌ها

دانلود اطلاعیه تاریخ امتحانات دروس (آنلاین) پایان تر طلاب مجازی و غیرحضوری