هشتمین مرحله دوره نهج البلاغه خوانی برگزار می‌شود

مرحله هشتم نهج البلاغه

مدیر کل تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از برگزاری هشتمین مرحله دوره نهج البلاغ خوانی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم طیبه سادات طباطبایی روز دوشنبه در گفتگو با واحد خبر ضمن تبریک دهه کرامت، در بیان اهمیت و ضرورت پرداختن به نهج البلاغه، عنوان کرد: نهج البلاغه الگوی يك زندگى سعادتمند انسانى در تمام ابعاد و با همه خصوصيات است و طبق فرموده رهبر معظم انقلاب حفظه‌الله برای خودسازی و دست‌یابی به اخلاق و خصال، عقايد نيكو، نشاط و اميد، آينده‌نگرى و دست‌يابي به جامعه‌اى برپایه عقل و حرکت امیدوارانه و جهاد و تلاش و پيروزى و موفقيت بر مبناى يك فلسفه عالمانه، مى‌بايست از نهج البلاغه درس بگیریم.

مدیر کل تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام افزود: اداره قرآن و حدیث جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب حفظه‌الله و با توجه به ضرورت شناخت سیره و منش حضرت امیرالمؤمنین علیه‌السلام وآشنایی و انس طلاب با متون معتبر حدیثی از جمله نهج البلاغه، دوره غیر حضوری حدیث‌خوانی نهج البلاغه را برنامه‌ریزی کرده است.

طباطبایی گفت:  اکنون پرسشنامه هشتمین مرحله از دوره حدیث خوانی نهج البلاغه در اختیار شرکت‌کنندگان این مسابقات قرار می‌گیرد و شرکت‌کنندگان تا 15 مرداد فرصت دارند پاسخنامه‌های خود را تحویل اداره قرآن و حدیث در سرای ثقلین واقع در ورودی ساختمان شهید بهشتی(ره) دهند یا به ایمیل مندرج در آیین‌نامه مسابقات ارسال کنند.

وی در پایان اظهار داشت: طلابی که به هر دلیل موفق به ارائه پاسخنامه‌های مراحل قبل نشدند می‌توانند نسبت به ارسال پاسخنامه‌های خود اقدام کنند همچنین علاقه‌مندان می‌توانند جهت دریافت اطلاعات و ثبت نام به ورودی ساختمان شهید بهشتی، سرای ثقلین مراجعه کرده و یا  با شماره تلفن 32112355 تماس بگیرند.

دفترچه سوالات مرحله اول دوره نهج البلاغه خوانی اینجا را از اینجا دریافت کنید.

جهت دریافت دفترچه سوالات مرحله دوم دوره غیرحضوری سیری در نهج البلاغه این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله سوم سیری در نهج البلاغه این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله چهارم سیری در نهج البلاغه این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله پنجم سیری در نهج البلاغه این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله ششم سیری در نهج البلاغه این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله هفتم سیری در نهج البلاغه این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله هشتم سیری در نهج البلاغه این پیوند را فعال کنید.