آیت الله محسنی عمر خود را در راه مکتب اهل بیت و مبارزه با ظلم صرف کرد

آیت الله آصف محسنی

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام در پیامی درگذشت آیت الله محمدآصف محسنی از علمای افغانستان را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، متن این پیام تسلیت بدین شرح است:

كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ثُمَّ إِلَيْنَا تُرْجَعُونَ

قال رسول الله (صلی الله علیه و آله): اذا مات العالم الفقیه ثلم فی الاسلام ثلمة لایسدها شیء.

درگذشت عالم وارسته و مجاهد نستوه حضرت آیت‌الله محمدآصف محسنی را که عمر خود را در راه مکتب اهل بیت علیهم السلام، جهاد و مبارزه با ظلم و ستم و تلاش برای اتحاد افغانستان صرف کرد به علما و حوزه‌های علمیه افغانستان و نیز شاگردان، بازماندگان و بیت شریف ایشان به ویژه سرکار خانم سعیده محسنی از طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام تسلیت عرض کرده و از درگاه حضرت حق برای آن فقید سعید علو درجات و رحمت و مغفرت و برای بازماندگان آن عالم جلیل القدر صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت دارم.

خداوند مهربان ایشان را با موالیان خود حضرت خاتم الانبیاء و اهل بیت گرامیش علیهم‌السلام محشور گرداند.

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام

سیدمحمود مدنی